Robogózz velúnk ma!

Fedezd fel Budapestet Robogóval

Bérelj nálunk robogót vagy jelentkezz egy robogós városnéző túránkra és fedezd fel Budapestet, ahogy eddig még sosem láttad!

Üdvözlünk az Original Budapest Scooter Tour honlapján!

Amíg nem robogóztál Budapesten addig nem is láttad!

Budapest, lélegzetelállító panorámájával, lenyűgöző építészetével, gazdag történelmi és kulturális örökségével és vibráló életstílusával méltán a világ egyik legszebb és legizgalmasabb városa, melyet úgy gondoljuk, hogy a legjobban robogóval tudsz felfedezni. Próbáld ki a robogózást és fedezd fel Budapestet másképp, egy merőben új látószögből, ahogy eddig még sohasem láttad, és tapasztald meg a teljes szabadság érzését. Akár robogót bérelsz nálunk vagy robogós városnéző túráinkon veszel részt garantáltan életre szóló élményben lesz részed. Ne habozz, foglalj még ma és légy részese egy felejthetetlen kalandnak!

 

Bérelj nálunk robogót és fedezd fel Budapestet úgy, ahogy eddig még sosem láttad!

Bérelj nálunk robogót és fedezd fel Budapestet egy teljesen új nézőpontból, úgy ahogy eddig még sosem láttad, és éld át a teljes szabadságot, amit csak a robogózás közben tapasztalhatsz meg. Parkolj bárhol ingyen, járd be a város minden zegzugát, fedezz fel eldugott helyeket, olyanokat is ahova más járművel nem tudnál eljutni.

Robogók minden tudásszinthez

Kedvező bérleti díjak

Belvárosi átvétel

Ingyenes műszaki segítségnyújtás

Fedezd fel Budapestet robogós városnéző túráinkon!

Fedezd fel Budapestet izgalmas és szórakozató módon,  robogós városnéző túráinkon és ismerd meg a várost egy teljesen más nézőpontból, ahogy eddig sosem láttad, és légy részese egy életreszóló kalandnak!

Fedezd fel Budapestet, ahogy eddig nem láttad

Kaland és Kultúra Egyben

Profi Idegenvezetők

Nem kell Robogós Tapasztalat

Fedezd fel Budapestet okosan a Budapest Okostérképpel

Még ha önállóan szeretnéd is felfedezni a várost, akkor sem kell idegenvezető nélkül maradnod. Tunigold fel a telefonod a Budapest Okostérképünkkel, mely egy virtuális idegenvezető és navigáció egyben, és fedezd fel a várost okosan

Virtuális idegenvezető és Navigáció

Több miont 200 Látványosság

Beépített városnéző túrák

Google Térkép integráció

Robogók Minden Tudásszinthez

Motowell Elenor 50

Szuper könnyű Vespa stílusú városi robogó

SYM HD 125

Kényelmes nagykerekű robogó

Kymco Downtown 125 Maxi

Kényelmes sportos nagyrobogó

Foglalás

Könnyű és gyors foglalás

Foglalj  robogót vagy városnéző túrát egy perc alatt azonnali visszaigazolással az online foglalási redszerünkön keresztül vagy hívj bennünket a +36 30945100 telefonszámon.

Ajándék Kupon

Ajándékozz élmény robogózást amire mindenki emlékezni fog!

Tökéletes ajándékot keresel szülinapra vagy más alkalomra? Ajándékozz élmény robogózást amire mindenki emékezni fog. Vásárolj egy digitális ajándék kupont az általad választott értékben, amit email-ben elküldünk a címzettnek, aki beválthatja azt bármelyik robogós túránkra vagy robogó bérlés szolgáltatásunkra tetszés szerinti időpontban.